Om LH Måleri

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, föreningar och hotell – kort sagt, alla som behöver måleritjänster.

Väggmålning Malmö

Väggmålning Malmö

LH Måleri - Din lokala måleripartner i Malmö

Välkommen till LH Måleri, ett familjeägt måleriföretag i Malmö med över 45 års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder allt från in- och utvändig målning till väggmålning, fönstermålning, fasadmålning, takmålning och tapetsering. Som ett ledande företag inom väggmålning i Malmö är vi stolta över att erbjuda kvalitetstjänster till våra kunder.

Väggmålning för ditt hem eller företag

Vi erbjuder en rad olika väggmålningstjänster för både hem och företag i Malmö. Vare sig du vill förnya en vägg i ditt vardagsrum eller behöver en professionell målning för ditt kontor, så kommer vårt team av erfarna målare att leverera resultat i högsta kvalitet. Vi arbetar med en mängd olika material och tekniker för att skapa den perfekta väggmålningen för dina behov.

Nya projekt och renoveringar

LH Måleri tar sig an både nya projekt och renoveringar i Malmö. Om du planerar en nybyggnation eller en omfattande renovering, så kommer våra målare att arbeta tätt tillsammans med dig för att säkerställa att all väggmålning och tapetsering utförs enligt dina önskemål och krav.

Nya projekt och renoveringar

Utöver väggmålning erbjuder vi även en rad andra måleritjänster i Malmö. Dessa inkluderar:

  • Fönstermålning

  • Fasadmålning

  • Takmålning

  • Tapetsering

Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål för att skapa det perfekta utseendet för ditt hem eller företag.

Kostnadsfri offert och konsultation

Vill du veta mer om våra tjänster eller diskutera ditt projekt? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och konsultation. Vi kommer att diskutera dina behov och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt. Oavsett om du söker efter en enkel väggmålning eller en mer omfattande renovering, kommer vårt engagerade team av målare och tapetserare att erbjuda råd och vägledning genom hela processen. Vi förstår att varje kund har unika behov, och vi arbetar hårt för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just dig.

vaggmalning
vaggmalning malmo

Kvalitet och miljömedvetenhet

Hos LH Måleri i Malmö är vi stolta över att erbjuda tjänster av hög kvalitet som uppfyller våra kunders förväntningar. Vi är också engagerade i att skydda miljön och arbetar ständigt med att minska vår påverkan på naturen. Vi använder miljövänliga produkter och metoder för att säkerställa att vårt arbete är hållbart och skonsamt mot miljön.

Långvariga relationer med våra kunder

Vi på LH Måleri tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Genom att erbjuda pålitliga, högkvalitativa tjänster och en personlig kundservice, strävar vi efter att bli ditt förstahandsval för alla måleriprojekt i Malmö och dess omnejd. Vår kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och vi kommer att göra allt vi kan för att överträffa dina förväntningar.

Välkommen att kontakta oss

Är du redo att påbörja ditt nästa måleriprojekt i Malmö? Tveka inte att kontakta oss på LH Måleri för en kostnadsfri offert och konsultation för väggmålning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa det perfekta utseendet för ditt hem eller företag.

Offertprocessen är enkel

Fyll i formuläret så kommer vi ut för en kostnadsfri bedömning av uppdraget. Därefter skickar vi en offert till er via e-post. När ni godkänt offerten bestämmer vi tillsammans när arbetet ska påbörjas. Vi stannar på platsen tills arbetet är slutfört, varefter vi skickar en faktura till er via e-post.