Om LH Måleri

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, föreningar och hotell – kort sagt, alla som behöver måleritjänster.

laughing cynic wsY cS4k ko unsplash

Fasadmålning Malmö

Fasadmålning i Malmö – Ge ditt hus ett nytt utseende

Välkommen till LH Måleri, ditt förstahandsval för fasadmålning i Malmö och Skåne. Vår passion för måleri och vår expertis hjälper dig att förvandla ditt hem eller kommersiella byggnad.

Förvandla fasaden på ditt hus

Fasadmålning är en viktig del av att underhålla ditt hus, och med en väl utförd fasadmålning kommer ditt hus i Malmö att hålla sig fräscht och vackert under lång tid. Våra erfarna målare arbetar med noggrannhet och omsorg för att ge fasaden på ditt hus det bästa möjliga utseendet.

Varför välja oss för er fasadmålning?

LH Måleri är ett familjeägt företag med över 40 års erfarenhet av måleri i Malmö och Skåne. Vi utför fasadmålning på såväl små som stora projekt och lämnar alltid våra kunder nöjda. Vår höga kvalitet på arbete och vårt engagemang i varje projekt gör oss till det självklara valet för fasadmålning i Malmö.

Fasadmålning som håller över tid

En professionell fasadmålning kräver rätt förberedelser innan arbetet påbörjas. Vi ser till att fasaden är ren och fri från skador innan vi applicerar färgen. På så sätt håller fasadmålningen längre och skyddar huset mot väder och vind.

Vilken färg ska du välja?

Det är viktigt att välja rätt färg för din fasadmålning. Vi hjälper dig gärna att välja rätt färg som passar just ditt hus och dina behov. När vi ska måla arbetar vi med högkvalitativa färger som ger ett hållbart och vackert resultat.

Kostnadsfri offert och bedömning

När du kontaktar oss kommer vi att erbjuda en kostnadsfri bedömning av ditt projekt. Vi besöker din fastighet och ger dig en offert för arbetet. Vi skickar offerten via e-post och kommer överens om när arbetet ska påbörjas. Kontakta oss idag för att få ditt hus att stråla med en professionell fasadmålning. Vi ser fram emot att hjälpa dig förvandla ditt hem!

fasadmalning 1
fasadmalning 2

Vanliga frågor och svar

Nedan finner du frekventa frågor vi får om fasadmålningar.

En fasadmålning hos LH Måleri i Malmö inkluderar grundlig förberedelse av fasaden, applicering av primer om det behövs, och två lager av färg. Vi arbetar med högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att fasadmålningen håller över tid.

Kostnaden för att måla en fasad varierar beroende på material, storlek och förberedelser som krävs. Träfasader kan kräva mer arbete och material än andra typer av fasader. Kontakta LH Måleri för en kostnadsfri offert och bedömning av ditt projekt, så kan vi ge dig en mer exakt uppskattning av kostnaderna.

Offertprocessen är enkel

Fyll i formuläret så kommer vi ut för en kostnadsfri bedömning av uppdraget. Därefter skickar vi en offert till er via e-post. När ni godkänt offerten bestämmer vi tillsammans när arbetet ska påbörjas. Vi stannar på platsen tills arbetet är slutfört, varefter vi skickar en faktura till er via e-post.