Om LH Måleri

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, föreningar och hotell – kort sagt, alla som behöver måleritjänster.

jason yuen UQBmFv4u0wc unsplash

Fönstermålning Malmö

Välkommen till LH Måleri – din lokala expert på fönstermålning i Malmö och Skåne. Vi är ett familjeägt företag med lång erfarenhet av måleri och fönsterrenovering.

Fönstermålning av högsta kvalitet

När det kommer till fönstermålning är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till alla våra kunder i Malmö. Vi har stor erfarenhet av att måla och renovera fönster och utför alltid vårt arbete med stor noggrannhet.

Vi målar både gamla och nya fönster

Oavsett om du har gamla fönster som behöver renoveras eller nya fönster som behöver målas, är vi på LH Måleri experterna du söker. Vi utför även fönsterrenovering och ser till att dina fönster blir som nya igen.

Färg och material i toppklass

Vi använder bara högkvalitativa färger och material för att säkerställa att fönstermålningen håller i många år. Vi ser alltid till att välja rätt färg och material för ditt projekt.

Erfarna målare i Malmö

LH Måleri har lång erfarenhet av fönstermålning i Malmö och Skåne. Våra erfarna målare utför alltid arbetet med stor omsorg och professionalism.

Flexibilitet och anpassning

Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov. Oavsett om du vill ha en viss färg, stil eller bara behöver råd om vilken typ av fönstermålning som passar bäst för fönstren, står vi alltid till tjänst.

Offert och tidsplan

När du kontaktar oss för en offert får du alltid en kostnadsfri bedömning av ditt projekt. Vi kommer överens om en tidsplan för när arbetet ska utföras och ser till att det blir klart inom utsatt tid.

Fönstermålning Malmö
LH Måleri fönster

Nöjda kunder i Malmö och Skåne

Vi har många nöjda kunder i Malmö och Skåne som uppskattar vårt arbete och engagemang. Läs mer om våra tjänster och referenser på vår hemsida.

Vanliga frågor och svar

Nedan svarar vi på frågor vi ofta får om fönstermålning.

Kostnaden för fönstermålning varierar beroende på fönstrets storlek och skick. Vi på LH Måleri erbjuder alltid en kostnadsfri offert för att ge dig en uppfattning om vad arbetet kommer att kosta.

Priset för fönsterrenovering beror på omfattningen av arbetet och fönstrets skick. Kontakta oss på LH Måleri för en kostnadsfri offert och bedömning av dina fönster.

Det är inte alltid nödvändigt att måla över kitt, men det kan vara en bra idé för att skydda kittet och förlänga fönstrets livslängd. Våra målare på LH Måleri kan ge dig råd om vad som är bäst för dina fönster.

Det är bäst att måla ovanpå kitt när det är torrt och fast. Om du är osäker på när det är dags för målning, kontakta oss på LH Måleri så hjälper vi dig med råd och vägledning.

Offertprocessen är enkel

Fyll i formuläret så kommer vi ut för en kostnadsfri bedömning av uppdraget. Därefter skickar vi en offert till er via e-post. När ni godkänt offerten bestämmer vi tillsammans när arbetet ska påbörjas. Vi stannar på platsen tills arbetet är slutfört, varefter vi skickar en faktura till er via e-post.