Om oss

Grundaren av företaget, Paul, startade LH Måleri år 1977. Hans son, Martin, anslöt sig till företaget 1999 och blev så småningom delägare innan han övertog ledningen helt. År 2023 ombildades företaget till ett aktiebolag. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, föreningar och hotell – kort sagt, alla som behöver måleritjänster.

Hos LH Måleri utför vi både stora och små målningsuppdrag, och vi samarbetar med professionella snickare och elektriker vid behov.

Offertprocessen är enkel: Begär en kostnadsfri offert så kommer vi ut för en kostnadsfri bedömning av uppdraget. Därefter skickar vi en offert via e-post. När kunden godkänner offerten bestämmer vi tillsammans när arbetet ska påbörjas. Vi stannar på platsen tills arbetet är slutfört, varefter vi skickar en faktura via e-post.

Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive in- och utvändig målning, väggmålning, fönstermålning, fasadmålning, takmålning, tapetsering och trappmålning.

På LH Måleri kombinerar vi traditionell expertis med nytänkande och innovation. Vi arbetar enligt branschens högsta standarder och anpassar oss efter kundernas behov och önskemål. För oss är alla jobb viktiga, stora som små, och kunden står alltid i fokus. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Offertprocessen är enkel

Fyll i formuläret så kommer vi ut för en kostnadsfri bedömning av uppdraget. Därefter skickar vi en offert till er via e-post. När ni godkänt offerten bestämmer vi tillsammans när arbetet ska påbörjas. Vi stannar på platsen tills arbetet är slutfört, varefter vi skickar en faktura till er via e-post.