Om LH Måleri

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, föreningar och hotell – kort sagt, alla som behöver måleritjänster.

samantha gades BlIhVfXbi9s unsplash

Tapetsering Malmö

Förvandla ditt hem med LH Måleri

LH Måleri är ett familjeföretag grundat 1977 som erbjuder högkvalitativ tapetsering i Malmö och Skåne. Vi är stolta över att ha förvandlat många hem och arbetsplatser genom åren och vi garanterar våra kunder bästa möjliga resultat.

Målare med expertis inom tapetsering

Vår erfarna personal har stor kunskap om både tapetsering och målning. Vi hjälper dig att välja rätt tapet och material för ditt rum, och ser till att arbetet utförs på ett snyggt och professionellt sätt. Vare sig det gäller en enkel målning av väggar eller en mer komplex tapetsering, kan du lita på våra målare för att få jobbet utfört.

Hjälp med att välja rätt tapet

Att välja rätt tapet för ditt rum kan vara väldigt utmanande. Vi hjälper dig att hitta den perfekta tapeten som passar dina behov och förvandlar ditt rum till en trivsam och harmonisk plats. Vi arbetar med en mängd olika tapeter, från klassiska mönster till mer moderna och trendiga design.

Vi tapetserar Skåne

Även om vårt företag är baserat i Malmö, erbjuder vi tapetseringstjänster i hela Skåne. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb och effektiv hjälp till våra kunder, oavsett var i Skåne de befinner sig.

Kontakta oss för offert

Om du behöver hjälp med tapetsering i Malmö eller någon annanstans i Skåne, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förvandla ditt hem.

Vanliga frågor och svar

Här svarar vi på frågor vi ofta får om vår tjänst för tapetsering.

Priset för tapetsering varierar beroende på faktorer som rummets storlek, tapetens kvalitet och arbetsinsatsen. Hos LH Måleri i Malmö erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och en offert som är skräddarsydd för dina behov.

Det beror på väggens skick och tapetens material. I vissa fall kan det vara nödvändigt att grundmåla väggen innan man tapetserar för att säkerställa bästa möjliga resultat. Våra experter på LH Måleri i Malmö kan hjälpa dig att avgöra om grundmålning är nödvändig för ditt projekt.

I vissa fall kan man tapetsera över gamla tapeter, men det rekommenderas oftast att ta bort dem för att säkerställa en jämn och hållbar yta. Det kan även finnas risk för att den nya tapeten inte fäster ordentligt om den gamla tapeten är i dåligt skick. På LH Måleri i Malmö erbjuder vi professionell rådgivning och hjälp med att avgöra den bästa lösningen för ditt tapetseringsprojekt.

fasad

Offertprocessen är enkel

Fyll i formuläret så kommer vi ut för en kostnadsfri bedömning av uppdraget. Därefter skickar vi en offert till er via e-post. När ni godkänt offerten bestämmer vi tillsammans när arbetet ska påbörjas. Vi stannar på platsen tills arbetet är slutfört, varefter vi skickar en faktura till er via e-post.