Om LH Måleri

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, föreningar och hotell – kort sagt, alla som behöver måleritjänster.

an vision Q6jhKQoEtSA unsplash

Takmålning Malmö

Takmålning i Malmö - för ett hållbart och snyggt tak

LH Måleri är ett familjeägt företag som erbjuder professionell takmålning i Malmö och Skåne. Med över 40 års erfarenhet inom måleri har vi kompetensen och kunskapen att ta hand om ditt tak på bästa sätt.

Takmålning är en viktig del i att behålla ditt tak i gott skick. Ett välmålat tak skyddar huset från väder och vind och ökar takets livslängd. Vi erbjuder takmålning i Malmö och Skåne för olika typer av tak, inklusive plåttak och takpannor.

Varför välja LH Måleri för takmålning i Malmö?

Vi på LH Måleri är experter på takmålning och har många nöjda kunder i Malmö och Skåne. Vi hjälper dig att välja rätt färg och metod för att måla om taket, så att du får ett resultat som är både hållbart och snyggt. Vi utför även målning av plåttak i Malmö.

Erfarenhet och kvalitet

Vi har över 40 års erfarenhet inom måleribranschen och erbjuder alltid professionell och högkvalitativ takmålning. Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål och ser till att du blir nöjd med resultatet.

Kostnadsfri offert och bedömning

Vi erbjuder en kostnadsfri offert och bedömning av ditt takmålning-projekt. Kontakta oss idag för att boka ett besök och få en offert skräddarsydd för ditt projekt.

Bra service och kommunikation

Vi värderar bra service och kommunikation högt. Vi kommer alltid att hålla dig uppdaterad om arbetets gång och svara på dina frågor om takmålning.

Takmålningstjänster

Vi erbjuder en rad olika takmålningstjänster i Malmö och Skåne. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

Takmålning
malmo takmalning

Målning av plåttak i Malmö

Vi hjälper dig att måla om ditt plåttak i Malmö, så att det får en ny, fräsch look och en ökad livslängd.

Målning av takpannor

Vi målar även takpannor för att ge ditt tak en ny look och förbättra skyddet mot väder och vind.

Vanliga frågor om takmålning

Hur ofta du behöver gör en ommålning av taket beror på vilket material det är gjort av och hur det utsätts för väder och vind. Vi på LH Måleri kan hjälpa dig att avgöra när det är dags för en ny målning.

Valet av färg beror på vilket material ditt tak är gjort av och vilken typ av skydd och utseende du vill ha. Vi på LH Måleri kan hjälpa dig att välja rätt färg för ditt tak.

Tidsåtgången för en takmålning varierar beroende på storleken på ditt tak och vilket material det är gjort av. Vi på LH Måleri kommer att ge dig en uppskattning av tidsåtgången när vi besöker ditt projekt för en kostnadsfri bedömning.

Kostnaden för att måla tak varierar beroende på storleken på taket och vilket material det är gjort av. Vi på LH Måleri erbjuder kostnadsfria offerter och bedömningar för att ge dig en uppskattning av kostnaden för ditt projekt.

Det är möjligt att göra takmålningen själv, men vi rekommenderar att anlita en professionell målare, som till exempel oss på LH Måleri, för att säkerställa bästa resultat och för att undvika risker och skador.

Offertprocessen är enkel

Fyll i formuläret så kommer vi ut för en kostnadsfri bedömning av uppdraget. Därefter skickar vi en offert till er via e-post. När ni godkänt offerten bestämmer vi tillsammans när arbetet ska påbörjas. Vi stannar på platsen tills arbetet är slutfört, varefter vi skickar en faktura till er via e-post.